Alap könyvelési díjak

Alap könyvelés (60 tételig)

34.990 Ft/hó+áfa

KATA könyvelés egyéni vállalkozónak (30 tételig)

8.900 Ft/hó+áfa

Átalány adózó E.V. havi könyvelési díj

14.900 Ft/hó+áfa

Alvó cég havi könyvelési díja

15.900 Ft/hó+áfa

Bérszámfejtés

Bérszámfejtés

3.900 Ft/fő+áfa

Bérszámfejtés (csak könyvelési szolgáltatással együtt)

ingyenesen 1 fő

Pénztárgép szalag

Pénztárgép szalag könyvelése

8.900 Ft/hó/gép+áfa

A fenti árak CSAK a budapesti irodáinkban érvényesek! Vidéki irodáink könyvelési árairól, kérjük, érdeklődjön az adott irodában!

Könyvelési kedvezmények

Minden ÚJ* ügyfelünknek egy hónap könyvelési díját átvállaljuk, amit az előfizetési díj 3. hónapjából írunk jóvá, hogy vállalkozás indítása során kevesebb költséggel kelljen számolnia.

* azon ügyfél, aki a szerződés kötését megelőzően nem állt szerződéses kapcsolatban a Kontír Professional Kft.-vel vagy a Stabil Kontakt Kft-vel.

Könyvelési árak

Amit mindenképpen érdemes tudni!

  • Könyvelés Budapesten kedvező árakkal elérhető, melynek köszönhetően Önnek minden hónapban a könyvelési munkával arányosan kell megfizetnie a könyvelési szolgáltatás díját.
  • Országosan több nagyvárosban biztosítunk megbízható könyvelést.
  • Könyvelési szolgáltatásunkra 100%-os garanciát vállalunk, melyet felelősség biztosítással garantálunk.
  • A kapcsolati oldalon az űrlap kitöltésével kérhet bővebb információt vagy jelezheti érdeklődését a szolgáltatás iránt.

FIGYELEM! A könyvelési szolgáltatás díjáról könyvelőink tudnak pontos tájékoztatást adni a vállalkozás mérete, és az egyedi igények felmérése után. Az árlistán feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Könyvelési szerződés megkötésével, egyéb, eseti könyvelési tevékenységgel kapcsolatos igényekkel és a könyvelés árával kapcsolatban kérjük, egyeztessen időpontot szakértő kollégánkkal: +36 20 504 00 41